onsdag 28 januari 2015

Till minne av Pål

För exakt 20 år sedan tog våran vänskap slut i en tragisk olycka på Teneriffa. Pål Karlsson en av mina bästa vänner genom livet som jag lärde känna när vi delade logement på Lv6 luftvärnsregemente på Kvibergs kaserner.
 Pål hade varit 40år idag och jag är säker på att vi hade kunnat sitta bredvidvarandra och njuta av väder och vind ute på havet. Precis som vi gjorde för 20 år sedan med Teides siluett i bakgrunden.
På våran resa för 20 år sedan gjorde vi upp stora äventyrliga planer för våra liv, jag har fått förmånen att förverkliga många av dem och har då alltid haft Pål med mig i tanken. En vän som jag aldrig kommer glömma.
Hoppas du har det bra med andra som också nu bara lever med oss i minnet. Din vän för alltid!

/Anders

3 kommentarer:

 1. Så fint skrivet, Anders. 💕 Jag är också säker på att han och du hade haft många fler fina stunder ihop, om han hade funnits kvar här. Det värmer fantastiskt att veta att han lever kvar i minnet hos fler än oss i familjen. Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Tack Anders, det känns fint att läsa dina rader om Pål. En härlig bild på honom som jag aldrig sett förut. Vi har knappt träffats men jag har fått höra mycket om dig under åren. Min bild av er fyra är att ni var ett fantastiskt gäng som förverkligade era drömmar. Min bror var verkligen lyckligt lottad som hade så fina vänner.
  Mvh/Sten.

  SvaraRadera
 3. Tack Anders för de fina orden. Du skall veta att de värmer. Birgit och Åsa är i los Cristianos och besöker bl.a kyrkan där ni var mycket välkomna gäster för 20 år sedan.
  Mvh/Curt

  SvaraRadera