måndag 25 maj 2009

Till SIST i Galway

Jag börjar med det possitiva. 4a på inport race, vårt bästa reslultat. Vi var även 4a i Boston men denna gången kändes det stabilare, hoppas vi kan förbättra oss ytterligare i Stockholm!

2a platsen i andra racet kändes som att det är där vi borde vara, det gäller bara att komma av linjen och sen inte strula till det med andra båtar. Det är så vi skall segla.


Vi blev 4a E4 fick känna sig slagna och kom 5a. Vi hoppades att de skulle hålla Telefonica black bakom sig men på sista länsen släppte de om dem. Annars hade vi blivit total 3a. Hade ju varit fint med en podiumplats för E3. Vi får fixa det i Stockholm i stället.


Så benet från Boston. Såhär såg kölen ut när båten lyftes upp ur vattnet. Inte konstigt att båten var seg och mer lovgirig än vanligt. Under resan hade mer fallit av och det kunde inte vi se medans båten seglades fort.Roger Woodbury fick sätta igång med reparationerna. Tiden var knapp till inport racet. Men han och resten av shore crew fixade det i tid!Måste ta med denna bild som Oskar Kihlborg tog efter målgång- Det var så skönt att få se mina tjejer igen efter en i slutet psykisk jobbig etapp.

Snart bär det av mot Marstrand och Stockholm det kommer en bli sömnlös delsträcka då alla kommer jobba hårt med seglebyten och manövrar utmed kusten och i Engelska kanalen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar